Diefstal pinpas 71-jarige Bergse bij Bureau Brabant

BERGEN OP ZOOM / EINDHOVEN – Het door Omroep Brabant uitgezonden programma Bureau Brabant besteedt in de uitzending van maandag 4 februari onder meer aandacht aan een triest voorval in Bergen op Zoom. Een 71-jarige dame werd van haar pinpas beroofd en er werd direct geld mee opgenomen.

Op 7 augustus 2018 rond 14.10 uur was de 71-jarige Bergse het winkelen bij winkelcentrum De Zeeland. Ze had daar eerst gepind bij een geldautomaat. Vervolgens deed ze boodschappen bij Albert heijn en rond 14.50 uur ontdekte ze bij de kassa dat haar tas open stond. Haar portemonnee was gestolen.

Toen het de bejaarde dame met de bank belde, bleek er al met haar pas gepind te zijn. Dit gebeurde diezelfde dag om 14.40 uur bij een automaat aan de Sint Josephstraat. Op de beelden is een vrouw met een zonnebril te zien. In Bureau Brabant worden beelden vertoond van de pinnende verdachte, met de vraag wie haar herkent. Het programma is die avond vanaf 18.00 uur te zien en wordt een dag lang ieder uur herhaald, tot dinsdag 17.00 uur.

Bron: Politie.nl