Filmopnames voor commercial met Frans Bauer in Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM – Sterck-voorzitter Leon Videler is trots! De stad staat weer eens goed en mooi op de kaart binnenkort. Donderdagochtend zijn er op meerdere locatie opnames gemaakt met zanger Frans Bauer en kosten noch moeite werden gespaard.

Al vroeg was eerst schouwburg De Maags het toneel van een indrukwekkende filmset, vertelt Videler. Daarna was het Beursplein aan de beurt, dat voor de opnames grotendeels in de kunstsneeuw werd gezet. De voorzitter van de ondernemersvereniging legt uit: "Er is ons maanden geleden al gevraagd of hiervoor de kerststal mocht worden gebruikt en daar werkten we natuurlijk graag aan mee. Net als de gemeente, die er een vergunning voor moest verlenen. Het is geweldige promotie ook voor onze stad, er komt genoeg van in beeld! Ik ben heel trots dat dit hier plaatsvond."

Groot merk

De commercial zal binnenkort te zien gaan zijn. Voor welk merk of product er reclame gemaakt gaat worden moet nog even geheim blijven, aldus Videler. Wel kon hij zeggen dat het om een groot en indrukwekkend bedrijf gaat.

Foto's: Leon Videler