Fotowedstrijd: fotografeer je wijk

INGEZONDEN MEDEDELING

BERGEN OP ZOOM – Vraagwijzer, WijZijn Bergen op Zoom en WijZijn Traverse Groep gaan verhuizen, naar de Jacob Obrechtlaan 5, in Bergen op Zoom. Vanaf 1 mei zitten ze daar onder één dak. De organisaties vieren dat met een fotowedstrijd. Wie de leukste foto maakt van zijn wijk wint een diner voor twee en een ereplaats in het nieuwe kantoor.

Op de nieuwe locatie, aan de Jacob Obrechtlaan, kunt u terecht met kleine en grote vragen. Als u het even niet meer ziet zitten, zich zorgen maakt over iemand, of als u moeite heeft om rond te komen. Als u langer zelfstandig wil blijven wonen, of te maken heeft met huiselijk geweld. Maar ook als u iets voor een ander wilt betekenen, of gewoon mee wilt doen in de buurt. Medewerkers van Vraagwijzer en WijZijn Bergen op Zoom geven informatie, ondersteuning en advies. Door samen te werken in één pand kunnen de organisaties inwoners nog beter van dienst zijn.

Fotowedstrijd: gratis diner voor twee

WijZijn Bergen op Zoom staat voor veerkrachtige mensen en veerkrachtige buurten en wijken. Wijken waar mensen elkaar weten te vinden, elkaar helpen en gezamenlijk initiatieven nemen. Ter ere van de verhuizing zoeken WijZijn en Vraagwijzer verhalen van inwoners. Wat is dé favoriete plek in jouw wijk? Maak een foto en laat weten wat deze plek voor jou zo bijzonder maakt. De mooiste foto krijgt een ereplaats in het nieuwe kantoor. En wordt bovendien beloond met een diner voor twee.

Meedoen aan de fotowedstrijd? Ga naar wijzijntraversegroep.nl/mijnwijk en upload je foto, of mail, vóór 15 april naar mijnwijk@wijzijntraversegroep.nl. Schrijf in maximaal vijf regels je verhaal: waarom heb je voor deze plek gekozen? Vermeld in de mail je naam, adres en telefoonnummer en de naam van je wijk.

  • WijZijn Bergen op Zoom is te bereiken op 0164-237056.
  • Vraagwijzer is bereikbaar op 0164-299491.

Foto: © Pixabay/Alexandra / München (Alexas_Fotos)