Gebouw-T opent vernieuwd café

INGEZONDEN MEDEDELING (bewerkt door de redactie)

BERGEN OP ZOOM – De foyer van Gebouw-T, ook wel T-Café genoemd, heeft de afgelopen maanden een nieuwe uitstraling gekregen. Zaterdag 10 november wordt het vernieuwde café officieel geopend, voorafgaand aan het concert van The Policed, een The Police Tribute band.

Omdat de huidige inrichting van het T-Café niet meer aan de wensen van de bezoeker voldeed werd Atelier IEP ingeschakeld om een nieuw ontwerp te maken. Zij kregen de opdracht mee het café 'warmer' te maken, passend bij de muzikale omgeving en met gebruik van duurzaam materiaal. Dit heeft zijn vorm gekregen in een mooi en levendig decor, waarin oude paneeldeuren een tweede leven krijgen. Tevens worden er nieuwe zit- en stameubels gemaakt met hergebruikte ruwe balken en grenen planken.

Belang duurzaamheid

Zaterdag 10 november wordt het café officieel geopend in de aanwezigheid van genodigden. Matthijs van Ipenburg van Atelier IEP zal deze avond zijn ontwerp verder toelichten. Tevens zullen sponsors van Gebouw-T ABInbev en Rabobank ingaan op het belang voor duurzaamheid.

Vanaf 20:30 uur kunnen bezoekers aan het concert van The Policed genieten van de nieuwe ruimte. Het is inmiddels tien jaar geleden dat The Police hun 'Reunion Tour' deed. Drie muzikanten brengen die energie, muzikaliteit en dynamiek nu terug op het podium, met onder andere de hits 'Roxanne', 'Message in a Bottle', 'Can't Stand Losing You', 'So Lonely'.

Meer informatie over het concert en de volledige agenda van Gebouw-T is te vinden op de website van Gebouw-T.

Artist impression: (via) Gebouw-T