Gratis entree bij speeltuin De Boulevard

INGEZONDEN MEDEDELING (bewerkt door de redactie)

BERGEN OP ZOOM – Deze week begint de gemeente Bergen op Zoom met werkzaamheden om de speeltuin aan de Boulevard gebruiksklaar te maken voor dit seizoen. Tot en met de herfstvakantie in oktober kan de jeugd terecht in de speeltuin op de woensdag- en vrijdagmiddag en in het weekend de gehele dag op zaterdag en zondag. Er wordt dit seizoen geen entreeprijs gevraagd.

Omdat een gedeelte van de speeltoestellen aan het einde van hun levensduur is, wordt de komende tijd door de gemeente gewerkt aan het in orde brengen van het speeltuig. Enkele speeltoestellen zullen daarom worden verwijderd. De veiligheid van de spelende kinderen staat immers voorop.

Toekomst

Mede vanwege het feit dat er minder toestellen in de speeltuin overblijven, vindt de gemeente Bergen op Zoom dat er dit seizoen geen toegangsprijs meer betaald hoeft te worden. Vooralsnog zal tot het einde van het seizoen (dus tot en met de herfstvakantie) de speeltuin vrij toegankelijk te bezoeken zijn. Op korte termijn zal de gemeenteraad geïnformeerd worden over de toekomst van de speelvoorziening aan de Boulevard.

Bezoekers mogen eigen eten en drinken meenemen en kunnen gebruik maken van de aanwezige toiletten. De gemeente draagt zorg voor het openen van de speeltuin, het ledigen van de afvalbakken en het schoonhouden van de toiletten. Op zaterdag 20 april gaat de speeltuin open.