Het kleine veldteken, de spiegel van de ziel!

INGEZONDEN MEDEDELING

BERGEN OP ZOOM / KRABBEGAT – Naast het traditionele veldteken, biedt de Stichting Vastenavend ook dit jaar het kleine veldteken aan, in de vorm van een broche. De broche is 50% verkleind verschaald van het originele 3D veldteken ontwerp, waardoor alle specifieke details 100% behouden zijn gebleven.

De broches zijn handmatig gegoten in siliconen mallen met een harde kwaliteit porseleingips voor extra stevigheid. De broches hebben een brons uiterlijk, wat verkregen is door het toepassen van speciale verf- en patineertechnieken. Een selecte groep boeren van de Stichting Vastenavend heeft er, geheel vrijwillig, hartstochtelijk en mè d’eel un art aan gewerkt.

Beperkt aantal

Voorlopig is er slechts een eerste gelimiteerde oplage beschikbaar, waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan de Bergse Vastenavend. De broches zijn exclusief verkrijgbaar bij de boerinnen van de Stichting Vastenavend. Voor maar 4 euro per stuk zijn ze vanaf het Neuzebal te koop, ook aan de deur. Het eerste exemplaar is aan Steketee overhandigd. Speciaal voor hem hebben we een gouden exemplaar gemaakt, gewoon omdat het een gouwe vent is.

Foto's: Stichting Vastenavend