Het Strandhuys verkozen tot Beste Cafetaria van Nederland

BERGEN OP ZOOM – Het was al feest bij Het Strandhuys omdat ze deze week vijf jaar bestaan maar nu mag de vlag zeker uit. Het Nederlandse publiek koos dit adres tot beste van het land.

"Door het publiek verkozen tot de beste cafetaria van Nederland!!!", prijkt met dikke letters en uitroeptekens op de Facebookpagina van het eethuis. Wat al een feestweek was vanwege het eerste jubileum is een nog veel vrolijker moment geworden. Voor de Caferatia Top 100 worden door een vakjury een aantal adressen beoordeeld maar er is dus ook die publieksprijs en die ging dus naar het inmiddels gerenommeerde adres aan de Bergse Boulevard. De jury loofde wel een derde prijs uit voor de collega's van De Hollandsche Tuyn, daar lees je hier meer over. De vreugde over die erkenning is daar natuurlijk net zo groot.

Samen gewonnen

Rian Punt en Frank Roks, eigenaren van Het Strandhuys, zijn blij met de erkenning. En trots op hun team, dat ze nadrukkelijk bedanken in het Facebookbericht. Ze maken van de bekendmaking meteen een kleine win-actie. Wie graag lekkere friet eet klikt even door dus. Gefeliciteerd allemaal!