Inbreker loopt tegen de lamp na gebruik gestolen pinpas

BERGEN OP ZOOM – Zaterdagavond is een 42-jarige man uit Bergen op Zoom aangehouden in de Rooseveltlaan, nadat hij twee maal geprobeerd heeft om met een gestolen pinpas te betalen bij een tankstation.

De man loopt tegen de lamp als hij voor de tweede maal bij hetzelfde tankstation probeert te pinnen met een gestolen pinpas. De eerste keer lukt het hem om 25 euro te pinnen. Omdat de pas als gestolen is opgegeven, wordt deze transactie opgemerkt. Agenten gaan vervolgens naar het tankstation om camerabeelden op te vragen.

Buit na inbraak

Tot grote verbazing van de medewerker van het tankstation probeert de verdachte anderhalf uur later opnieuw te pinnen met de gestolen pas. Ditmaal wacht hem een verrasing. De deuren worden op slot gedaan en met behulp van enkele klanten sluit de medewerker hem op in het toilet. Daarna komen agenten hem ophalen.

Vermoedelijk heeft dezelfde verdachte zaterdagavond ook nog mobiele telefoons, portemonnees, geld en andere goederen gestolen tijdens een inbraak in theater De Maagd. De man is voor verhoor overgebracht naar een politiecellencomplex en zit nog vast.

Bron: Politie.nl