Inschrijven optochten Altere 2020

HALSTEREN (ingezonden mededeling, bewerkt door de redactie) – Gif mijn de ruimte! Met dit motto arriveert op zaterdag 22 februari 2020 de nieuwe Alterse leutvorst Prins Ambrosio X, samen met zijn Nar, aan het Burg. Mastboomplein. Aangevoerd door de LaForce rijdt de Prins samen met de Spinooltjes dan in optocht naar het ’t Leuthol De Wittenhorst, voor de kindercarnaval en de prijsuitreiking van de Kinderoptocht.

Spinooltjes tot en met 12 jaar kunnen zich tot en met 19 februari 2020 aanmelden voor deelname aan de kinderoptocht, waarbij fantastische prijzen zijn te verdienen. Voor meer informatie en inschrijven kan men terecht op de website van de Stichting Alterse Carnaval. Telefonische informatie is verkrijgbaar via 0164‐244470.

Op zondag 23 februari 2020 trekt door de straten weer de Alterse Braobanse Wal Optocht. De optocht zal opgesteld worden in de Burg. Elkhuizenlaan te Halsteren en vervolgens via de bekende route door de straten van Altere trekken. De optocht vertrekt om 14:11 uur en bestaat weer uit twee delen:

  • De reclameoptocht, waarbij belangstellenden op een leutige manier reclame kunnen maken voor hun bedrijf.
  • De deelnemers van ‘De Vastelaoved optocht’.

Bouwclubs, dweilbands, loopgroepen, paren, enkelingen en anderen van de Brabantse Wal die willen deelnemen aan de Alterse Braobanse Wal Optocht op zondag 23 februari 2020, kunnen zich opgeven bij de commissie optocht van de Stichting Alterse Carnaval, op zaterdag 1 februari 2020 tussen 16.00 en 17.00 uur in Café De Beek te Halsteren. Inschrijven voor zowel de intocht, reclameoptocht en de optocht is ook mogelijk via www.stichtingaltersecarnaval.nl.