Inschrijvingen Kinderoptocht en Reclameoptocht Altere nog mogelijk

HALSTEREN / ALTERE ‐ Op zaterdag 22 februari 2020 arriveert Prins Ambrosio X om 14:44 uur, samen met zijn Nar, bij De Spinool aan het Burg. Mastboomplein te Halsteren. Alle deelnemers aan de Kinderoptocht, de dweilbands, Grootste Boer, LaForce, de Boerenploeg en alle belangstellenden verzamelen om 13:44 uur op het nieuwe plein bij Vogelenzang, nabij de Huiskamer van Halsteren. Om 14:11 uur vertrekken ze dan gezamenlijk als één stoet naar De Spinool aan het Burg. Mastboomplein om de Prins en de Nar te verwelkomen.

Na dit welkom rijdt de Prins samen met de Spinooltjes in optocht naar ’t Leut’ol (De Wittenhorst) voor het vieren van de kindervastenavond. Dit jaar een bijzondere editie, waarbij ook het jeugdprotocol aanwezig is. Spinooltjes tot en met 12 jaar kunnen zich nog tot en met 20 februari aanmelden voor deelname aan de kinderoptocht, waarbij fantastische prijzen zijn te verdienen.

Meedoen kan nog

Op zondag 23 februari 2020 trekt de Braobanse Wal Optocht weer door de straten van Halsteren. In deze optocht rijden wagens en lopen groepen mee die afkomstig zijn uit steden en dorpen op de Brabantse Wal. De Alterse Braobanse Wal Optocht laat zien wat deze regio op carnavalsgebied in huis heeft. Voorafgaand rijdt er een reclameoptocht. Wie naamsbekendheid in Halsteren en omstreken wil, schrijf dan in voor deze reclameoptocht. Inschrijven is nog mogelijk tot en met 20 februari. De optocht stelt op in de Burg. Elkhuizenlaan te Halsteren en trekt vervolgens vanaf 14.11 uur via de bekende route door de straten van Altere. Inschrijfformulieren voor de intocht en de reclameoptocht zijn te verkrijgen via de website van de Stichting Alterse Carnaval.