KEK Lifestyle stopt ermee en gaat op in online platform

BERGEN OP ZOOM – Na bijna drie jaar gaat de winkel KEK Lifestyle de deuren aan het Zuivelplein sluiten. Na de Krabbenfoor is het definitief voorbij met het concept van eigenaresse Stephanie Franken. Ze gaat met haar online platform aan een nieuwe toekomst beginnen.

Stephanie wil haar kennis en ervaring uit de winkel online combineren met, zoals ze het zelf omschrijft: ‘een flinke dosis inspiratie en productkennis’. Nu al zijn op FijnThuisZijn.nl volop tips, blogs en producten te vinden. Je kunt er tevens persoonlijk advies op maat aanvragen, om je eigen woning meer bij je te laten passen. Stephanie legt zo zelfs een link tussen haar studie psychologie en de liefde voor interieur.

Passie

Stephanie doet alles zelf, vertelt ze: “Mijn passie ligt bij het inspireren en creëren op interieurgebied. Toen ik drie jaar geleden de winkel opende, was dit een logische en mooie aanvulling op de webwinkel die ik al twee jaar runde. Mensen konden hier mij en de producten in real-life zien, en contact hebben. Toch zie ik de afgelopen tijd een toename in het aantal online werkzaamheden en verkopen.”

Ze ,moest een knoop doorhakken omdat het adviseren op maat, van zowel particulieren als bedrijven, haar steeds meer tijd kost. “Ik doe juist dat persoonlijke maatwerk ontzettend graag, dus toen het einde van het huurcontract in zicht kwam, heb ik besloten om me volledig op mijn passie te richten.”