Maaltijdbezorger van portemonnee beroofd

BERGEN OP ZOOM – Zaterdagavond is een 22-jarige maaltijdbezorger van zijn portemonnee beroofd aan het Tunnelpad. Hij is daarbij licht gewond geraakt.

Het slachtoffer reed omstreeks 18.15 uur met een bedrijfsscooter door het fietstunneltje daar, toen er ineens een man vanuit de bosjes voor zijn scooter sprong. De bezorger stopte en werd gedwongen om zijn portemonnee af te geven. Om zijn woorden kracht bij te zetten, sloeg de belager een paar maal op de helm en de kaak van het slachtoffer. Vervolgens rende de man weg, met de buit, richting de Zwitserlandstraat.

Signalement

Het bezorger omschrijft de dader als volgt: ongeveer 30 jaar oud met een normaal postuur en een geschatte lengte van 1.75 m. Op het moment van de overval droeg de overvaller een zwartkleurige gewatteerde jas met een capuchon over zijn hoofd. Verder is bekend dat hij een zware stem en een 'Hollands' accent heeft.

Informatie

De politie is op zoek naar mensen die omstreeks 18.15 uur iets verdachts hebben gezien in of in de directe omgeving van het fietstunneltje aan het Tunnelpad in Bergen op Zoom. Deel deze via 0900-8844 of via het Politie WhatsApp nummer 06-12007006. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000. Het helpt als je bij een reactie zaaknummer 2019015560 vermeldt.

Bron: Politie.nl