Maar liefst 79.777,77 euro opgehaald door ICB

BERGEN OP ZOOM / KRABBEGAT (ingezonden mededeling van de Stichting Vastenavend, bewerkt door de redactie) – In een afgeladen volle Raaijberg werd donderdagavond, 20 februari, het ICB- en Geveldweilfeest gehouden. Aan het begin van de avond werd tijdens een interactieve Vastenavendquiz bepaald wie van de ICB’ers de grootste wijsneus is.

De Geveldweil, de prijs voor de verkoop van de meeste veldtekens, ging naar bij de winkeliers naar de Bergse Dumphal, bij de horeca was – net als vorig jaar – de Locomotief de winnaar.

Ook werden er weer een hoop ICB’ers gehuldigd vanwege het feit dat zij 11, 22, 33 of zelfs 44 (!) jaar langs de deuren lopen. Zo draagt Johan Musters al 4 x 11 jaar bij de ICB zijn steentje bij!

Het klapstuk was natuurlijk het bekend maken van het opgehaalde bedrag door de ICB’ers. Prins Nilles III mocht dit bedrag onthullen en na een lang spannend moment bleek dat maar liefst 79.777,77 euro door de vrouwen en mannen van de ICB is opgehaald. Je kunt dus wel zeggen dat ze een buitengewoon goede speurneus hadden om weer een stevig fundament te leggen voor de Vastenavend. Inwoners van Bergen op Zoom, of nog beter gezegd: beste Krabben, hartelijk bedankt voor jullie bijdrage aan de Vastenavend!