Multifunctionele en beveiligde garageboxen prima oplossing voor ondernemers

INGEZONDEN MEDEDELING

BERGEN OP ZOOM – Onze gemeente is ineens 60 garageboxen rijker Er komt een oplossing voor de hardwerkende zzp'er en ondernemer uit Bergen op Zoom, die op zoek is naar een garagebox waar die ook in kan werken en gewoon veilig zijn spullen in kan opslaan.

GaragePark bouwt in Bergen op Zoom een park vol multifunctionele garageboxen. GaragePark is geen self storage oplossing maar het zijn ook geen volledige bedrijfsruimtes. Het laat zich het beste vertalen als de garagebox in een woonwijk maar dan een stuk beter beveiligd.

Laura Frauenfelder van GaragePark: “Onze klanten zijn voornamelijk ondernemers die ‘s avonds de administratie doen en overdag of in het weekend werken in hun box. We zien veel schilders, koeriersbedrijven, loodgieters en handelaren. Ondernemende en hardwerkende mensen die een handige ruimte nodig hebben. Uiteraard worden de boxen ook veel als opslag of loods gebruikt.“

Volop beveiliging

Veel bedrijven laten hun post ook op het park bezorgen (iedere klant krijgt er een eigen postbus). Gebruikers hoeven zich geen zorgen te maken over de veiligheid van hun bedrijf en eigendommen, die zijn goed beschermd. Met een individueel brand- en inbraakalarm, 24/7 camerabewaking, hekwerk rondom en oersterke betonnen constructie is aan alles wel gedacht. Om het park op te komen heb je een speciale elektronische sleutel nodig die je krijgt als je een garagebox huurt of hebt gekocht.

“Het bijzondere van ons concept is dat je zowel een garagebox kunt kopen als huren”, zegt Laura Frauenfelder. Ze gaat verder: "We zien vaak dat ondernemers een garagebox kopen als investering voor later of dat ze één of meerdere garageboxen verhuren om rendement te behalen. Er zijn ook veel startende ondernemers en zzp’ers die nu thuis klussen en echt een eigen ruimte zoeken, die huren vaak een garagebox.”

Groei

Het unieke concept van GaragePark is zeer succesvol. Binnen 10 jaar staan er 19 parken verspreid over heel Nederland. Met 60 garageboxen vlakbij de A4 en A58 kunnen ondernemers uit Bergen op Zoom hun schuur of dure bedrijfsruimte inruilen voor een garagebox bij GaragePark. Voor meer informatie over GaragePark Bergen op Zoom kun je kijken op www.garagepark.nl.