Ongeluk in Rucphen werd 25-jarige Bergenaar fataal

RUCPHEN / BERGEN OP ZOOM – Vrijdagavond omstreeks 18.50 uur vond een eenzijdig verkeersongeval plaats op de Schijfse Vaartkant in Rucphen. Een 25-jarige Bergse bestuurder van een brommer is bij het ongeval om het leven gekomen.

De oorzaak van het ongeval is niet duidelijk, aldus de politie. Getuigen verklaarden dat zij de brommer frontaal tegen een boom zagen botsen, Waarna de bestuurder in de sloot terecht kwam. Zij hebben hem op het droge getrokken en zijn meteen gestart met de reanimatie. Daarnaast werd natuurlijk 112 gebeld.

Door de meldkamer is direct een traumahelikopter opgeroepen en toegesnelde agenten hebben de reanimatie overgenomen maar dat mocht helaas niet meer baten. De arts die met de traumahelikopter was meegevlogen stelde vast dat het slachtoffer overleden was. Agenten zijn vervolgens naar de familie van het 25-jarige slachtoffer uit Bergen op Zoom gegaan om hen het vreselijke nieuws te brengen. De brommer wordt door de politie nog nader onderzocht, in de hoop alsnog wat over de oorzaak van het ongeval te weten te komen.

Bron: Politie.nl