Overleden motorrijder was 23-jarige Halsternaar

HALSTEREN – De motorrijder die zaterdagavond om het leven kwam na een ongeval op de Schansbaan in Halsteren is een 23-jarige man uit Halsteren, heeft de politie bekend gemaakt. Omstanders en de hulpdiensten hebben het slachtoffer nog gepoogd te reanimeren maar de poging was tevergeefs.

De man reed volgens de politie rond 19.00 uur op zijn moter ter hoogte van de T-splitsing met de Kapitein Lentingsingel toen hij vermoedelijk de macht over het stuur verloor. Hij kwam met zijn motor in de berm terecht, botste tegen een lantaarnpaal en vervolgens tegen een boom.

Omstanders hebben in afwachting van de hulpdiensten direct eerste hulp verleend aan het slachtoffer, waarna politie- en ambulancemedewerkers het overnamen. Ook de traumaheli is ter plaatse geweest voor assistentie, maar alle hulp was tevergeefs, het slachtoffer overleed ter plaatse. De afdeling Verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie heeft de locatie na het ongeval onderzocht om de exacte toedracht van het ongeval vast te stellen.

Bron en foto: 112 Markiezaten (voor al je 112-nieuws uit de regio)