Portiers op Grote Markt verwond door Bergse vrouwen

BERGEN OP ZOOM – Twee Bergse vrouwen hebben in de uitgaansnacht van zaterdag op zondag portiers op de Grote Markt mishandeld. Er is aangifte gedaan tegen de agressieve types, waarvan er één tevens een wapen bij zich bleek te hebben.

Er was nogal sprake van agressie blijkbaar, dit weekend. In het Vierkantje hebben vandalen de boel gesloopt en op de Grote Markt liep het ook flink uit de hand. Rond 02.45 uur in de nacht van zaterdag op zondag gingen twee inwoonsters van Bergen op Zoom los op portiers van een café aldaar. De vrouwen zijn 25 en 30 jaar oud en hebben inmiddels een aangifte van mishandeling aan de spreekwoordelijke broek. Ze zijn naar een politiecellencomplex overgebracht voor verhoor.

Taser

De aanleiding voor de mishandeling ontstond waarschijnlijk toen er twee groepen in het café ruzie kregen. De portiers haalden de ruziemakers uit elkaar en wilden de veroorzakers naar buiten sturen. Daar waren de twee vrouwen het niet mee eens. Ze zijn de ordebewakers in het gezicht gaan slaan en knijpen, wat tot lichte verwondingen leidde. Er is een ambulance ter plaatse geroepen en de slachtoffers zijn nagekeken maar zij hoefden niet naar het ziekenhuis. Toen agenten de verdachten fouilleerden vonden ze bij de 30-jarige vrouw nog een taser en die is in beslag genomen.

Bron: Politie.nl