Proost eens met bubbels met een boodschap

BRABANTSE WAL – De tijd van warmte, samenzijn, kerstgedachten en goede voornemens komt er weer aan. Wie dat gevoel nog een extra impuls wil geven, kan dat onder meer doen door champagne te bestellen bij Rotary De Brabantse Wal. De opbrengst wordt namelijk gebruikt om jongeren met een beperking een mooie vakantie te bezorgen. Met dat in je achterhoofd proost het nog nét wat lekkerder.

De actie houdt de serviceclub al een aantal jaren en dit jaar is het goede doel Stichting Happynezz, een organisatie in West-Brabant die geheel verzorgde en professioneel ondersteunde vakanties organiseert voor jongeren met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. De Rotary-afdeling verkoopt online ‘bubbels met een zeer bijzondere bijsmaak’. Dit jaar ondersteunen ze een lokale stichting die het grotendeels van sponsorbijdragen moet hebben. “De beste reden om een fles of doos te bestellen!”, aldus de speciaal hiervoor opgezette website.

Meerdere opties

Het gaat om een champagne die erg goed in de smaak is gevallen eerdere jaren en ook daarom goed verkoopt. Vorig jaar was alles uitverkocht en aan de inmiddels bekende fles Blancs de Blancs is nu tevens een rosé champagne toegevoegd. Je kunt je bubbels tevens bestellen in een geschenkverpakking en voor echte liefhebber zijn er tevens een magnum of een doos van zes beschikbaar. Net als vorig jaar geldt: op=op! Wees er dus snel bij!