Reddingsbrigade Bergen op Zoom in actie voor Serious Rescue

BERGEN OP ZOOM – Serious Rescue is een actie die ontstond naar aanleiding van Serious Request, het 3FM initiatief dat jaarlijks geld ophaalt voor Het Rode Kruis. Nederlandse reddingsbrigades zetten zich gezamenlijk in om een serieuze financiële bijdrage te doen. Ook Bergen op Zoom sluit zich daar bij aan.

We kregen een berichtje van Jeanette Schaap uit Tholen. Zij is lid van het practeam bij Reddingsbrigade Bergen op Zoom en ze vertelt: "Hoi, ik vaar dit jaar mee met Serious Rescue. Dat zijn reddingsbrigades door heel Nederland, die in 3 dagen ruim 100 kilometer varen om geld op te halen voor het glazen huis. Hiervoor verzamel ik lege inktpatronen, toners en oude, kapotte mobieltjes. Die leveren geld op en dat gaat ook mee naar het Glazen Huis."

Jeanette roept iedereen op thuis of op kantoor eens goed rond te kijken en wat je vindt in te leveren voor dit goede doel. Vanaf woensdag 1 november staan er inleverbakken bij de bieb in het centrum en de Big Bazar winkel bij De Zeeland. Ze hoopt natuurlijk dat heel veel mensen gehoor geven aan haar oproep én dat iedereen haar oproep deelt.