Rob de Vos nieuw burgerlid Bergse SP

BERGEN OP ZOOM – Tijdens de nieuwjaarsreceptie heeft de Bergse SP niet alleen iedereen geluk gewenst. Er is tevens aangekondigd dat een nieuw burgerlid de fractie komt versterken. Dat wordt Rob de Vos, voor velen geen onbekende.

Sinds enige maanden is Theo de Jong raadslid voor de Bergse SP. Hij volgde Carlo van den Aarsen op, die wegens zijn drukke baan in Den Haag de keuze moest maken te stoppen. Theo was hiervoor burgerlid en zo kwam die plek vrij in de fractie. In café Les Vedettes, tijdens de nieuwjaarsborrel, heeft de SP bekend gemaakt dat Rob de Vos die rol gaat vervullen. Hij moet nog officieel benoemd en beëdigd worden en zal in maart officieel onderdeel uitmaken van de SP-fractie.

Betrokken en gepassioneerd

Voor velen is De Vos geen onbekende. Niet alleen is hij achter de schermen al veel langer actief voor de SP, hij heeft zich in de linkse politiek al decennialang ingezet voor zijn idealen. Ook in de wijk Gageldonk was hij de afgelopen jaren actief als betrokken bewoner en vanuit zijn voormalige werk in de arbeidsbemiddeling heeft hij eveneens veel mensen proberen te helpen. Het aanstaande burgerlid staat erom bekend geen blad voor de mond te nemen. De raad kan rekenen op een duidelijk links geluid.

Foto's: SP Bergen op Zoom