Schoten en bedreiging met vuurwapen bij Albert Cuijpstraat

BERGEN OP ZOOM – In de nacht van zaterdag op zondag vond omstreeks 03.45 uur een bedreiging met een vuurwapen plaats aan de achterzijde van een woning aan de Albert Cuijpstraat. Kort daarna kwamen twee meldingen binnen van buurtbewoners die meerdere harde knallen hoorden. Er werd één huls aangetroffen, die verder onderzocht wordt.

De eerste melder gaf door dat hij in een steegje achter de Albert Cuijpstraat een man zag staan. Hij sprak de man aan, die vervolgens een vuurwapen uit zijn zak haalde en riep tegen de melder dat hij weg moest gaan.  Het slachtoffer is daarna snel weggefietst. De dader had volgens hem een getint uiterlijk en een gezet postuur. Hij had donker achterover gekamd haar en een geschoren baardje.

Knallen

Terwijl de agenten onderweg waren naar deze locatie, kwamen er twee meldingen binnen dat er meerdere knallen waren gehoord in de omgeving van de Antwerpsestraatweg. Met alle beschikbare eenheden het gebied doorzocht. Er werden daar geen daders of slachtoffers aangetroffen. Wel vonden de dienders een huls die veilig is gesteld. De politie stelt vandaag een buurtonderzoek in en neemt contact op met de melders, van de eerste melder wordt een aangifte opgenomen.

Oproep

Wie iets gezien heeft vannacht in de omgeving van de Albert Cuijpstraat en Antwerpsestraatweg, of over andere informatie denkt te beschikken, wordt verzocht contact op te nemen. Bel dan met 0900 8844 of stuur een bericht via het politie WhatsApp nummer 06-1220 7006. Anoniem bellen kan ook, via 0800 7000.

Bron: Politie.nl