Soroptimisten halen 3.750 euro op voor WiBoZ

INGEZONDEN MEDEDELING (bewerkt door de redactie)

BERGEN OP ZOOM – Op dinsdag 12 maart organiseerde de Serviceclub Soroptimisten Bergen op Zoom e.o. haar jaarlijkse filmavond. De opkomst voor de met een Oscar bekroonde film Green Book was groot. Maar liefst twee zalen van Cinema Kiek in de Pot waren gevuld met mensen die naar de film kwamen kijken.

De 280 filmliefhebbers staken met hun komst meteen het goede doel WiBoZ (Wooninitiatief Bergen op Zoom) een hart onder de riem. Daarnaast hebben verschillende sponsoren bijgedragen aan deze gezellige avond uit voor het goede doel. Dit alles leverde een prachtig bedrag op van € 3.750 voor WiBoZ.

WiBoZ draagt zorg voor het realiseren en in stand houden van een zelfstandige kleinschalige woonvoorziening  voor mensen met een beperking. Een enthousiaste groep ouders is de uitdaging aangegaan om voor hun kinderen een appartementencomplex in Bergen op Zoom te realiseren waar zij zich thuis voelen. Deze ouders dragen allemaal de zorg voor hun zoon of dochter met een (licht) verstandelijke- of meervoudige beperking. De verwachting is dat de eerste casco oplevering in mei/juni 2019 zal zijn en dat de bewoners in oktober 2019 hun eigen appartement gaan betrekken.

Foto: Soroptimisten Bergen op Zoom e.o.