Twee inbrekers op heterdaad betrapt door bewoners

BERGEN OP ZOOM – Afgelopen nacht is een 41-jarige man uit Bulgarije aangehouden op de Scheldelaan. Hij zou samen met een kompaan ingebroken hebben in een woning aan de Vechtstraat. De tweede verdachte is gevlucht.

Omstreeks 04.30 uur worden twee inbrekers door de bewoners betrapt in een woning aan de Vechtstraat. Hierna vluchten beide verdachten de woning uit. Eén van hen is kort daarop door opgeroepen agenten gearresteerd. Direct is er in en om de woning een onderzoek ingesteld. Ook is er gesproken met omwonenden of deze iets verdachts hebben gezien. Tot nu toe ontbreekt nog ieder spoor van de tweede verdachte.

Signalement 2de verdachte

Het gaat om een blanke man van ongeveer 50 jaar oud, gezet postuur met een lengte van ongeveer 1.80 meter. Over zijn kleding is alleen bekend dat hij op het moment van de inbraak een trainingsjasje draagt.

Oproep van de politie aan mogelijke getuigen:

Bent u nog niet benaderd door agenten en hebt u vóór of na 04.30 uur iets verdachts gezien of gehoord in de Vechtstraat, de Scheldestraat of omringende straten? Neem dan contact op met de politie. Dat kan via het algemene nummer 0900 8844  of via Whats App (06 12 20 70 06). U kunt ook anoniem uw tips geven via www.meldmisdaadanoniem.nl of hun telefoonnummer 0800 7000.

Bron: Politie.nl