Verkeerscontroles leveren achttien bekeuringen op

BERGEN OP ZOOM / ZUIDWEST-BRABANT – Afgelopen maandag zijn tussen 13.30 en 23.00 uur verkeerscontroles gehouden in en rondom Bergen op Zoom. In totaal werden achttien processen-verbaal uitgedeeld aan automobilisten die zich niet aan de regels hielden.

Op de Randweg-Noord in Bergen op Zoom werden vijf bekeuringen uitgeschreven voor niet handsfree telefoneren. Verder had een automobilist een versleten band op zijn aanhangwagen en twee automobilisten zijn aangehouden omdat zij hun gordel niet droegen. Op de Westersingel kreeg een chauffeur een verbaal voor het niet dragen van de gordel en een ander vanwege niet handsfree bellen.

Op de Westerstraat in Huijbergen zijn zes bekeuringen uitgedeeld omdat mensen zich niet aan de snelheid hielden. In deze dertig-kilometer-zone was de hoogst gemeten snelheid 68 kilometer per uur. De abdijlaan in Ossendrecht betreft een zestig-kilometer-zone en daar werden twee bekeuringen gegeven omdat mensen zich niet aan de snelheid hielden. De hoogst gemeten snelheid bedroeg hier maar liefst 109 kilometer per uur.

Bron: Politie.nl