Welke ondernemer mag wel een keer in het zonnetje worden gezet?

BERGEN OP ZOOM – MKB Nederland organiseert de Dag van de Ondernemer. Op 17 november mogen ondernemers eens in het zonnetje gezet worden, bijvoorbeeld door tevreden klanten. KijkopBergenopZoom.nl doet ook een duit in het zakje en vraagt lezers naar hun favoriet. Wie is jouw held in ondernemersland? Over de winnaar schrijven we een artikel dat op die dag verschijnt.

Het gaat vanzelfsprekend om Bergse ondernemers, deze oproep. Laat in een e-mail aan onze redactie weten wie volgens jou tot Bergse Ondernemersheld van 2017 uitgeroepen moet worden en we maken er een leuke, sportieve verkiezing van. Een korte omschrijving van waarom je iemand nomineert hoort er natuurlijk wél bij. Het kan zijn dat we die aanbeveling ook gebruiken in de uiteindelijke verkiezing dus maak er iets moois van!

Mooie free publicity

Op 7 november maken we bekend welke ondernemers mogelijk in aanmerking komen voor de titel Bergse Ondernemersheld 2017. Vervolgens kunnen lezers drie dagen lang stemmen via onze Facebookpagina. Vrijdag de 10e maken we bekend wie er uiteindelijk het vaakst werd genoemd. Een week later verschijnt over die ondernemer een leuk artikel (natuurlijk kosteloos!) op ons platform. Onze site haalt maandelijks zo'n 50,000 paginaweergaven en op Facebook komen we daar soms wekelijks aan. Da's dus mooie gratis reclame voor de winnaar. Leuk cadeautje lijkt ons, op de Dag van de Ondernemer.

Spelregels:

  • Een ondernemer aanmelden kan tot en met vrijdag 27 oktober, door te mailen naar redactie@kijkopbergenopzoom.nl. Uit de mail moet duidelijk blijken dat je (tevreden) klant bent van de ondernemer en waarom.
  • Vanzelfsprekend informeren wij bij de ingezonden nominaties wel even of ze aan de verkiezing mee willen doen. We gaan in de week van 30 oktober tot en met 4 november bij de genomineerden informeren of ze prijs stellen op deelname. Als ze daar uiterlijk 6 november niet op hebben gereageerd, kunnen we ze helaas niet mee laten doen.
  • Bij het stemmen op Facebook tellen we iedereen maar één keer mee. Meerdere malen reageren heeft dus geen zin.

Meer weten over de Dag van de Ondernemer? Klik hier!